Savotat™-järjestelmä

Savotat™-järjestelmä on Tietohippu Oy:n metsäkonealalle kehittämä ohjelmisto- ja palvelukokonaisuus, joka kattaa hyvin laaja-alaisesti korjuuyrityksen päivittäisessä työssään tarvitsemat toiminnot. Järjestelmä täydentää erinomaisesti mm. konevalmistajien ohjelmistotarjontaa ja tilitoimiston tarjoamia palveluita muodostaen kattavan linkin työaika-, tuotos- ja leimikkotietojen sekä yrityksen palkka- ja taloushallinnon välille.

PalkkaSavotta on yksi Savotat™-järjestelmän moduuleista. Se sisältää toimistossa tehtävän palkanlaskenta-aineiston tarkistuksen ja hyväksymisen palkanlaskentaa varten. Varsinainen työaikatieto on mahdollista kerätä KoneSavotan, MittausSavotan tai NettiSavotan avulla. Kattavin tieto palkanlaskentaan saadaan silloin, kun varsinaisen konetyöajan lisäksi kerätään tietoa myös koulutus-, loma- ja vapaapäivistä NettiSavotan kautta.

PalkkaLastu-ohjelma sisältyy PalkkaSavotta-moduuliin, muodostaen sen keskeisimmän kokonaisuuden, jolla voi hoitaa varsinaiset palkanlaskennan ja -maksatuksen tehtävät.