Koneyrittäjät ja Tietohippu Oy solmivat yhteistyösopimuksen

Koneyrittäjille soveltuvat ohjelmat jäsenetuhintaan.

Koneyrittäjien liitto ja Tietohippu Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa Tietohipun tuotevalikoimaan kuuluvat Koneyrittäjien jäsenyrityksille soveltuvat tuotannonohjauksen, palkanlaskennan ja työtiedonkeräyksen ratkaisut. Yhteistyösopimuksen myötä Koneyrittäjien jäsenyritysten on mahdollista hankkia Tietohippu Oy:n tuotteita jäsenetuhintaan.

Laskutus-Hippu-laskutusohjelman maarakennusalalle kehitetty versio tarjoaa liiton jäsenille monipuoliset toiminnot. mm. keväällä voimaan tulleen käännetyn ALV:n vaatimukset. Palkka-lastu-ohjelma sisältää kaikki Koneyrittäjien liiton työehtosopimusalojen TES-perusteet, ja ohjelman uusi versio sisältää uudistetun käyttöliittymän tehden palkanlaskennan aiempaa helpommaksi. Koneyrittäjille on tarjolla ratkaisuja myös sähköiseen työtiedon keräykseen, joiden avulla työaika- ja tuotantotiedot voidaan siirtää sähköisesti toimistoon esim. palkanlaskennan perusteiksi ja tuotannonohjauksen tarpeisiin.

Sopimus tuli voimaan 1.9.2011 ja se laajentaa osapuolten välillä jo aiemmin ollutta yhteistyötä parantaen ohjelmistotarjontaa Koneyrittäjien liiton jäsenyritysten tarpeisiin.

Koneyrittäjien liitto on energia-, maarakennus- ja metsäkonealan koneyrittäjien valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö, joka kokoaa koneyrittäjät yhteistoimintaan jäsenkunnan toimintaedellytyksien parantamiseksi. Vuonna 1969 perustetulla Koneyrittäjien liitolla on 16 jäsenyhdistystä ja n. 2500 jäsenyrittäjää. Tietojärjestelmät ovat tärkeä osa Koneyrittäjien jäsenyritysten liiketoiminnan kehittämistä ja liitto näkee tärkeäksi tukea tietojärjestelmien saatavuutta.

Tietohippu Oy on vuonna 1994 perustettu Kajaanissa toimiva ohjelmistoyritys, joka tarjoaa asiakaslähtöisiä toiminnanohjaukseen liittyviä ohjelmisto ja laitteistoratkaisuja. Tietohippu Oy on erikoistunut kehittämään sekä valmisohjelmia että asiakaskohtaisia sovelluksia mm. tuotannonohjaukseen, työajanseurantaan, palkanlaskentaan, asiakashallintaan sekä laskutukseen. Tietohippu harjoittaa aktiivista yhteistyötä eri alojen toimialajärjestöjen ja kumppaniyritysten kanssa. Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä koneurakointiyritykset muodostavat entistäkin selkeämmän painopistealueen Tietohippu Oy:n toiminnassa.

Lisätietoja:

Koneyrittäjien liitto, Toimitusjohtaja Matti Peltola, puh. 040 9009 412,
matti.peltola@koneyrittajat.fi

Tietohippu Oy, Toimitusjohtaja Timo Komulainen, puh. 044 0583 275,
timo.komulainen@tietohippu.fi

AJANKOHTAISTA

Tulorekisteritoiminnallisuus tulossa mukaan PalkkaLastuun

Syksyn aikana olemme tehneet muiden järjestelmäkehittäjien tavoin paljon valmisteluja vuodenvaihteessa tapahtuvaan Tulorekisterin käyttöönottoon. Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka…

LUE LISÄÄ >

Metsäkonealan uusi TES, vuoden vaihteen päivitykset

10.1. hyväksytyn ja 11.1 voimaan astuneen uuden metsäkonealan TES:n muutokset on sisällytetty PalkkaLastun versioon 7.16.4. Uudessa versiossa löytyy perustuntipalkkojen korotukset, sekä muuttuneet ammattikokemuksen perusteella…

LUE LISÄÄ >

Palkkalastun vuosipäivitys 2015 on julkaistu

Palkkalastun vuosipäivitys vuodelle 2015 on julkaistu. Vuosipäivitys on ladattavissa Palkkalastu 7:n käyttäjille täältä

LUE LISÄÄ >