Tuntilista.com

Tuntilista.com on internet-selaimella käytettävä palvelu, joka korvaa perinteiset paperilla tai Excel-taulukolla kerätyt tunti-ilmoitukset. Tuntilista.com-palvelua voit käyttää ajasta ja paikasta riippumatta ja sillä voi kerätä työntekijöiden työaikatiedot tarkasti talteen. Tuntilista-palvelussa työaikatiedot pysyvät aina tallella ja ovat välittömästi myös palkanlaskijan käytettävissä.

Työajan tallennuksessa voit käyttää eri työlajeja, jos niillä on merkitystä palkanlaskennan tai muun seurannan kannalta. Työajan lisäksi voit myös tallentaa muut palkanlaskentaan liittyvät tapahtumat, kuten loma-, sairas-, pekkaspäivät. Myös matkakulujen ja päivärahojen kirjaus on mahdollista ja saat niistä oman tulosteen.

Tuntilista.com on yhteensopiva Työ-Hippu -järjestelmän ja Palkkalastu-ohjelman kanssa.

AJANKOHTAISTA

Palkkalastuista on julkaistu uudet versiot

Molemmista Palkkalastuista on julkaistu uudet versiot. Päivitys on ladattavissa Palkkalastu 6:lle osoitteesta http://www.palkkalastu.fi/paivitys/ ja Palkkalastu 7:lle osoitteesta http://www.palkkalastu.fi/palkkalastu7/

LUE LISÄÄ >

Palkkalastun vuosipäivitys on julkaistu

Palkkalastun vuosipäivitys vuodelle 2014 on julkaistu. Vuosipäivitys on ladattavissa Palkkalastu 7:n käyttäjille täältä

LUE LISÄÄ >

Palkkalastu mukana MAXPO 2013 tapahtumassa

Palkkalastu-ohjelma on esillä MAXPO 2013 tapahtumassa Hyvinkään lentokentällä 5.-7.9.2013. Tapahtumassa on esillä myös muita Tietohippu Oy:n tuotteita.

LUE LISÄÄ >